Kreativne radionice

  • „Vrtlarski kutak“ – kroz neposredno iskustvo dodira sa zemljom, sadnju, uzgajanje biljaka, promatranje njihovog rasta, djeca razvijaju sva svoja osjetila, psihomotorne vještine i spoznaje u najširem smislu riječi.
  • „Gong terapija“ – uz zvukove gonga, tibetanskih zdjela, ocean bubnja, školjki i ostalih instrumenta, ugodno se opuštamo. Najčešće se koristi i izraz „gong kupka“ radi učinka koji sviranje gonga ima na naše tijelo – kupamo se u zvukovima i vibracijama. Rezultat zvučne kupke su regeneracija našeg tijela i duha, osjećamo se kao da smo odspavali nekoliko sati, a vibraciju još dugo osjetimo u tijelu. Živimo u vremenu kada je stres u gotovo svim područjima našeg života, i kod kuće i na poslu, a užitak u vibracijama gonga je velik jer on jednostavno otplavljuje stres iz našeg tijela te ga vraća u ravnotežu.
  • „Mala keramička radionica“ – oblikujući predmete od keramike osnažujemo i razvijamo posebne vještine, „izoštravamo“ osjetila uz zadovoljstvo stvaranja konačnog proizvoda.
  • “Likovno – kreativne radionice” – odvijaju se koristeći različite materijale i tehnike s posebnim naglaskom na prigodnim temama (Jesenska kreativna radionica; Radionica za Svetog Nikolu, Božićna radionica i Uskrsna radionica) i izradom prigodnih ukrasa. 

Adresa

Ranch Lipi Cavallo, Ježdovečka 4a, Ježdovec, Zagreb

Nazovite nas

+385 (0)98 31 62 31

Email

jednizadruge@gmail.com