Novosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti

12.12.2014.

Dana 12.12.2014. smo u dvorani Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče održali već tradicionalno obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti “Konjem protiv horsa i promila“.

Na početku, prisutnima su se, osim predsjednice Udruge Sanje Maroević, obratili i gđa MIRELA ŠENTIJA KNEŽEVIĆ iz zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo, mr.krim. DUBRAVKO KLARIĆ, savjetnik u Vladi i Uredu za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH, te dr. ALEMKA KULENOVIĆ SOMUN, spec. psihijatar, Voditeljica OKLA Vrapče.

U okviru prezentacije rada Udruge u posljednjih godinu dana, prikazani su i rezultati proveden evaluacije programa o napretku korisnika programa, te o njihovom zadovoljstvu, kako vlastitim napretkom tako i radom Udruge.

Za neke od naših korisnika smo pripremili i prizanja, tako da je priznanje za jahačicu godine dobila Senada Halilčević, za jahača godine Ivan Vnučec, potom za par godine Ana Ročić i Marija Vranešević i konačno za par stoljeća Dominik Matacun i Dragan Grgić. Priznanja su dobitnicima uručili paraolimpijac Petar Bešlić i gimnastičar Marijo Možnik.

Zahvalnicu za nesebičnu pomoć u radu Udruge dobila je gđa. Draga Kretić, a za donaciju obitelj Kraljeta.

Na kraju, prigodni glazbeni program održao je orkestar KUD Dragutin Domjanić iz Adamovca.

Koristimo prigodu da se zahvalimo na pomoći u realizaciji ovogodišnjeg događanja ravnatelju Klinike za psihijatriju Vrapče prof.dr.sc. Vladi Jukiću, paraolimpijcu Petru Bešliću, gimnastičaru Mariju Možniku, KUD-u Dragutin Domjanić iz Adamovca, te sponzorima domjenka “Jamnici”, “PIK Vrbovcu” i “Dukatu”.

Veliko HVALA i svim našim vrijednim i predanim volonterima, bez kojih ni ovo događanje, kao ni cijeli program Udruge ne bi bio moguć.